ZAGREB OPEN, 16.10.2011.

novosti i novija događanja

ZAGREB OPEN, 16.10.2011.

PEHAR ZA JUDO KLUB LIKA U SENIORSKOJ KONKURENCIJI

Drugog dana natjecanja Zagreb open 2011 na rasporedu je bila seniorska konkurencija.  Nastupilo je ukupno 13 naših natjecateljica i natjecatelja (juniora i seniora) te su postigli odlične rezultate.  U ukupnom poretku Judo klub Lika zauzeo je 2. Mjesto iza ekipe Slovačke.  Naši „ličani“ i „ličanke“ odradili su borbe odlično, upravo kako smo se i dogovorili prije natjecanja.

Nikolina ŠIMUNIĆ (-52 kg) sve tri borbe završava ipponima i osvaja zlato.

Tena ŠIKIĆ (-57 kg) u dvije borbe koje završava prije isteka vremena odradila je tehnički odlično plasiravši protivnici mnoštvo tehnika.

Ivana MROČEK (-63 kg) pobjedama protiv Andreje Đaković (JK Panda), Magdalene Krssakove (JK Sirvan Wien) i Buge Kovač (JK Zagreb) osvaja zlato. Ivana je napredovala u tehničko-taktičkom segmentu vođenja borbe.

Kristina MARIJANOVIĆ (-70 kg) osvaja zlato ostvarivši učinak od četiri pobjede.

Vesna BELJIĆ (-70 kg) nastupivši u višoj kategoriji odradila je odlično i osvojila srebro. Ostvarila je tri pobjede, a jedino je od nje bila bolja klupska kolegica Kristina.

Denis BELJIĆ (-81 kg) osvaja srebro pobjedama protiv Lipovsky (Slovačka), Mulca (JK Zadar) i klupskog kolege Josipa Kneževića. U finalu Denis pruža odličnu borbu protiv slovaka Milickovsky Matusa koji ga u izjednačenoj borbi uspijeva iznenaditi kontra tehnikom.

Josip KNEŽEVIĆ (-81 kg) nastupa kao i Vesna u višoj kategoriji gdje osvaja broncu. Ostvario je četiri pobjede, a na putu do finala gubi od klupskog kolege Denisa.

Danijel KAPAC (-73 kg) poražen je u prvom kolu od Eduarda Vidre (Slovačka). U popravnim borbama baca dva prekrasna ippona, a na putu do medalje gubi od starog znanca Zagorova (Slovačka) te na kraju zauzima 7. Mjesto.

Fran KOBASIĆ (-66 kg) nakon pobjede gubi za ulazak u finale od Bernarda Azinovića (JK Zagreb). U borbi za treće mjesto bolji od njega je bio Erik Franicky (Slovačka), pa je Fran zauzeo 5. Mjesto.

Nadina BILJANOVIĆ (-78 kg) sa dvije pobjede i porazom protiv Ivane Maranić (JK Panda) osvaja srebro.

Tomislav ČEKOLJ (+100 kg) u konkurenciji četiri natjecatelja ostvario je jednu pobjedu i na kraju zauzeo 3. mjesto.  Bolji od njega bili su Jurcik (Slovačka) i Čović (JK Maksimir).

Saša DROBAC (-81 kg ) gubi u prvom kolu te ostaje bez prilike za popravne borbe.

Ivana KOLAREK (-70 kg) nije uspjela ostvariti pobjedu u seniorskoj konkurenciji pa je na kraju ostala petoplasirana.

Evo na kraju i rezime postignutih plasmana naših natjecatelja:

Prezime i Ime kategorija plasman
ŠIMUNIĆ Nikolina -52 1.
ŠIKIĆ Tena -57 1.
MROČEK Ivana -63 1.
MARIJANOVIĆ Kristina -70 1.
BELJIĆ Vesna -70 2.
BELJIĆ Denis -81 2.
BILJANOVIĆ Nadina -78 2.
KNEŽEVIĆ Josip -81 3.
ČEKOLJ Tomislav +100 3.
KOBASIĆ Fran -66 5.
KAPAC Daniel -73 7.
DROBAC Saša -81
KOLAREK Ivana -70

Čestitamo svima na odličnim borbama i postignutim rezultatima!!!

Slike s natjecanja možete pogledati na Facebook stranici judo kluba LIKA.

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.