SVETI VID, RIJEKA , 05. i 06.06.2010.

novosti i novija događanja

SVETI VID, RIJEKA , 05. i 06.06.2010.

Ovaj vikend održan je međunarodni turnir u Rijeci. Naši natjecatelji vratili su se sa 12 medalja.
Prvi dan osvojili smo 3 zlata.

Aleksa TRKULJA ( U13, +60kg) postigao je četiri pobjede, od čega su 3 bile ipponima i jedna na yuko i time osvojio 1.mjesto.

Matea MATAKOVIĆ-TRIVUNČEVIĆ ( U15, -52 kg) s dvije pobjede ipponom ponovno je stala na najviše postolje. Iako je lošije odradila državno prvenstvo nego što smo očekivali, nije obeshrabrena, već je puna želje za dokazivanjem i još jačim treninzima. Rezultati će doći, u to ne sumnjamo.

Beata GUSZAK ( U17, -52 kg) također s dva ippona osvaja 1.mjesto. Nastupila je u većoj težinskoj kategoriji, no to joj nije činilo problem da i ovdje pokaže svoju kvalitetu.

Drugo mjesto osvojio je Tome ČIZMIĆ ( U13 , -46 kg). Prva dva protivnika bacio je na ippon, dok je u finalnoj borbi izgubio u zlatnom bodu na yuko od slovenskog predstavnika.

Treće mjesto osvojio je Jan SPASIĆ ( U15, -66 kg) s dvije pobjede i porazom od prošlotjednog prvaka Hrvatske za mlađe kadete, Družete iz Istarskog borca.

Još jedno treće mjesto osvojio je Fabijan ČORAK ipponom i porazom na zahvat držanja od snažnijeg srpskog predstavnika.

Fran KOBASIĆ ( U17, -66 kg) osvojio je 5.mjesto. Jedna pobjeda i dva poraza Franu nisu bila dovoljna da uzme medalju u jakoj konkurenciji, no upornost i trud koji pokazuje na treningu sigurno su najbolji put za još bolje rezultate.

Drugi dan imali smo četiri predstavnika u seniorskom uzrastu.

U kategoriji – 57 kg 1. mjesto osvojila je Nikolina ŠIMUNIĆ s dva ippona.

U kategoriji -70 kg Ana MRLAIS također je osvojila 1.mjesto s dvije pobjede.

U apsolutnoj kategoriji Nikolina je zauzela 1., dok je Ana osvojila 3.mjesto.

Danijel KAPAC -73 kg osvojio je srebrnu medalju, s dvije pobjede ipponima i porazom u finalnoj borbi od seniorskog prvaka Srbije.

Luka IVANČEVIĆ -100 kg također je osvojio 2.mjesto, pobjedivši ipponom domaćeg predstavnika Denija Kesića i izgubljenom borbom protiv višegodišnjeg prvaka Hrvatske Damira Islambašića iz Istarskog borca.

Čestitke svim našim natjecateljima!

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.