PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE (Zagreb, 30.11.2021.)

novosti i novija događanja

PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE (Zagreb, 30.11.2021.)

PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE (Zagreb, 30.11.2021.)

Ovogodišnje PH za mlađe kadete i kadetkinje održano je u Zagrebu, u sportskoj dvorani “Sutinska vrela”, u subotu 30.10.2021.

Natjecanje je okupilo 257 natjecatelja iz 53 judo kluba. Predstavnici JK Lika bili su: Eva Vali POPEC u kategoriji -48kg, Maria SKOMERŠIĆ -52 kg, Marin KOVAČIĆ -50 kg, David ŠEGA -55kg, Šimun JURILJ -81kg, Kazimir MANDIĆ +81 kg te Sven RADOČAJ -73 kg.

David ŠEGA i Kazimir MANDIĆ osvojili su zlatna odličja! Dečki su pokazali veliku motiviranost i izrazitu borbenost na svojem putu do postolja. Jako smo zadovoljni nastupom i njihovim borbama.

Maria SKOMERŠIĆ kući je ponijela srebro! Maria je nastupila u kategoriji koja je na ovom državnom prvenstvu ujedno bila i najbrojnija. Nakon 3 sjajne pobjede, od naše je Marie ovoga puta bila bolja natjecateljica iz JK Dubrovnik 1966.

 

trioobr

David Šega (1. mjesto -55 kg), Kazimir MANDIĆ (1. mjesto +81 kg) i Maria SKOMERŠIĆ (2. mjesto -52 kg)

 

Marin KOVAČIĆ i Sven RADOČAJ zauzeli su 7. mjesto dok su Eva Vali POPEC, koja je još uvijek uzrast U14, te Šimun JURILJ, nažalost ostali bez plasmana. Vjerujemo da će sljedeća natjecanja i nove borbe, a samim time i novo iskustvo, pomoći svim našim judašima da poprave greškice koje su se ovoga puta odvile u borbama. Potičemo ih da i dalje marljivo treniraju.

 

svi obr

Eva Vali POPEC (-48 kg), Maria SKOMERŠIĆ (-52 kg), Marin KOVAČIĆ (-50 kg), David ŠEGA (-55 kg), Kazimir MANDIĆ (+81 kg), Sven RADOČAJ (-73 kg) i Šimun JURILJ (-81 kg)

 

Ekipa se, osim osvojenih odličja i plasmana, kući vratila s novim peharom! Naime, muška ekipa zauzela je 3.mjesto u ukupnom poretku klubova. Na prvom mjestu bila je muška ekipa JK PUJANKE, a na drugom mjestu natjecatelji JK KAŠTELA.

Jako smo ponosni na njih. JK LIKA je tako, u muškoj konkurenciji, zauzeo u uzrastu kadeta 1. mjesto, u uzrastu juniora 2. mjesto, a sada u uzrastu mlađih kadeta  3. mjesto!!!

Čestitamo svima!! Bravo ekipa!

Veselimo se novim natjecanjima.

 

Više 📸 s PH za mlađe kadete možete pronaći na Facebook stranici – Judo klub “Lika” Zagreb

Posjetite nas i na Instagramu 👉 @jklikazagreb

 

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.