NAGAOKA, 27.11.2011., LJUBLJANA (SLO)

novosti i novija događanja

NAGAOKA, 27.11.2011., LJUBLJANA (SLO)

Nakon brojnih uspjeha naših malih judaša, otišli su i stariji natjecatelji provjeriti svoju kvalitetu na slovenski turnir „Nagaoka 2011.“. Od šest natjecatelja, petero ih se vratilo s medaljom. U uzrastu mlađih seniorki djevojke su osvojile pehar za ekipno prvo mjesto.

 

Beata GUSZAK  je u kategoriji – 52 kg sve četiri borbe završila ipponima te osvojila 1. mjesto. Nastavi li raditi ovako sigurno, u idućoj juniorskoj sezoni može postići velike rezultate na europskoj sceni.

Tena ŠIKIĆ je u kategoriji -57 kg osvojila 3. mjesto. S obzirom da je radila po zadatku, a protivnice su joj bile dobro poznate i iskusne, zadovoljni smo odrađenim borbama. Vrijedna, borbena i kvalitetna Tena samo je dobila još veći motiv da radi više i bolje, što će sigurno donijeti još bolje rezultate.

Ivana MROČEK je u kategoriji -70 kg dominirala u borbama i bez poteškoća došla do 1. mjesta. Kod Ivane je napredak u tehnici i sigurnosti najočitiji, budući da je tek nastavila trenirati nakon nezgodne ozljede. Iako je završila juniorski staž, vjerujemo da Ivana može puno postići već iduće godine u uzrastu mlađih seniorki.

Fran KOBASIĆ nastupio je u kategoriji -66 kg, ali nije došao do plasmana. Fran je tek počeo ići na turnire izvan Hrvatske i osjeća se nesigurnost i trema u borbama. Nakon nekoliko turnira sa starijim i jačim borcima doći će i bolji rezultati, a iznimno vrijedan Fran sigurno neće odustati prije no što dođe njegovo vrijeme.

Denis BELJIĆ u jakoj kategoriji -81 kg osvaja 3. mjesto. Nakon kvalitetnih treninga snage mnogo je sigurniji u gardu i napadima, pa njegova vrlo dobra tehnika može doći do izražaja.

Sve je bliže osvajanju zlatnih medalja, što očekujemo na nadolazećim turnirima.

Nikolina ŠIMUNIĆ osvojila je 1. mjesto u uzrastu seniorki u kategoriji -52 kg. Iako je već dug niz godina na strunjači, još nalazi motiva za nastupe na turnirima.

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.