JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, DUBROVNIK 28.02.2012.

novosti i novija događanja

JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE, DUBROVNIK 28.02.2012.

JUDAŠICE I JUDAŠI JK LIKA OSVOJILI TRI ZLATA I DVIJE BRONCE

 

U Sportskoj dvorani Gospino polje u Dubrovniku održano je proteklog vikenda Prvenstvo Hrvatske za juniorke i juniore. Na natjecanju je nastupilo 166 natjecatelja iz 30 klubova. Naši juniori i juniorke ponovo su odradili odličan posao i zaslužuju sve pohvale. U konkurenciji juniorki naše djevojke su osvojile pehar za 2. mjesto u ukupnom poretku klubova.

Beata GUSZAK nakon prošlogodišnjeg naslova državne prvakinje u kategoriji -48 kg ponovila je to u kategoriji  -52 kg. Beata je superiorno ipponima savladala sve protivnice i osvojila zlato.  Bravo!

Tena ŠIKIĆ je „pomela“ konkurenciju u kategoriji -57 kg. Tena je u borbe ulazila sigurno i bez ikakvih problema savladala sve protivnice. Četiri borbe i četiri pobjede ipponom.  Odličan nastup Tene!

Denis BELJIĆ  je s pet pobjeda osvojio svoje prvo juniorsko zlato u kategoriji -81 kg.  Bravo Denis!

Sara MURTIĆ je nakon višegodišnje stanke zbog ozljeda „probila led“ i osvojila broncu u kategoriji -57 kg. Nakon dužeg izbivanja sa strunjače Sara je počela kvalitetno trenirati i sigurni smo da u budućnosti možemo puno očekivati od nje.

Josip Mihael MEĐUGORAC osvojio je broncu u kategoriji -66 kg. Iako još kadet, Josip je odlično odradio natjecanje i osvojio svoju prvu juniorsku državnu medalju. Iz natjecanja u natjecanje vidljiv je napredak mladog Josipa.

Fran NAGLIĆ se od ovog natjecanja oprostio porazom u prvom kolu te nije imao prilike za popravne borbe.

Filip NOVKOVIĆ, nakon kadetske državne medalje osvojene tjedan dana ranije, u prvu borbu ulazi neoprezno te gubi odmah na početku borbe i ostaje bez prilike za popravne borbe.

Čestitamo svima i želimo im uspješan nastavak sezone!

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.