1. ŠKOLSKO PRVENSTVO HRVATSKE U JUDU, Opatija, 18.03.2014.

novosti i novija događanja

1. ŠKOLSKO PRVENSTVO HRVATSKE U JUDU, Opatija, 18.03.2014.

Nakon Prvenstva osnovnih škola Grada Zagreba naši judaši iz Osnovne škole „Zapruđe“ kvalificirali su se na državno prvenstvo osvajanjem 1.mjesta. Prvenstvo Hrvatske osnovnih škola ove godine je održano prvi puta kao posljedica projekta „Judo u školama“. Natjecanje je organizirao Hrvatski školski športski savez uz pomoć  Judo kluba Rijeka.

U ponedjeljak, 17.ožujka 2014., krenuli smo autobusom u Opatiju, smjestili se u hotel i odmorili se za natjecanje. Turnir je održan u utorak, 18.ožujka, u Sportskoj dvorani u Opatiji.  Sudjelovalo je osam  škola iz cijele Hrvatske  u konkurenciji dječaka i isto toliko u konkurenciji djevojčica.

U sastavu ekipe Osnovne škole „Zapruđe“ natjecali su se:

-34 kg Luka GUSTETIĆ

-38 kg Hrvoje ŠUMERA

-42 kg Marko BOSAK i Domagoj HLAPČIĆ

-46 kg Marin ŠUMERA

-50 kg Matej MIKULANDRA

-55 kg Ivo STRUJIĆ i Kristian POPEC

-60 kg Filip GUSTETIĆ

+73 kg Damjan LAMBAŠA

 

U pozitivnoj atmosferi,  uz glasno navijanje i bodrenje svih sudionika i divnih roditelja, dečki su se srčano borili i ostvarili odlične rezultate.

Marko je osvojio prvo mjesto ostvarivši tri pobjede ipponima. Druga mjesta osvojili su Matej, Ivo i Filip. Treća mjesta izborili su Domagoj i Kristian, dok su peta mjesta osvojili Marin i Damjan. Deveti su bili Luka i Hrvoje.

 

U ukupnom poretku „Zapruđe“ je osvojilo 3.mjesto sa 49 bodova!

 

Čestitamo svima!!!

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.