“ZAGREB EUROPEAN OPEN” (1. – 2. 5. 2021.)

novosti i novija događanja

“ZAGREB EUROPEAN OPEN” (1. – 2. 5. 2021.)

“ZAGREB EUROPEAN OPEN” (1. – 2. 5. 2021.)

Europski seniorski kup u Zagrebu, koji je održan prošlog vikenda u dvorani „Dom sportova“, okupio je 471 natjecatelja iz 32 zemlje.

 

Naš klub predstavljalo je troje natjecatelja.

 

CAPAN Bruno (kategorija -81 kg), koji je prva godina juniora, pružio je odličan otpor GARDAŠEVIĆ Nikoli, starijem i iskusnijem natjecatelju iz Crne Gore. Iako je ovoga puta GARDAŠEVIĆ upisao pobjedu, naš Bruno je jako dobro odradio borbu. Iznimno smo zadovoljni Bruninim nastupom s obzirom da mu je to ujedno i prvi nastup u konkurenciji seniora.

 

HITZTHALER Marijo (kategorija -90 kg), nažalost, gubi od austrijskog natjecatelja, SCHARFETIER Thomasa na 3 shida. Iako smo od Marija očekivali više inicijative i bolju borbu za gard, ovoga puta nije uspio pronaći odgovarajuće rješenje za Austrijanca zbog čega je zaustavljen u prvom kolu natjecanja.

 

ČOVIĆ Ivan (kategorija +100 kg) osvojio je 7. mjesto.

U prvoj borbi odnosi pobjedu protiv Talijana TOMPE. U drugoj borbi na ippon gubi od slovenskog natjecatelja MARINIČ E. U repasažnoj borbi, Ivan je, nažalost, izgubio na 3 shida od NDAO Y. (BEL). S Belgijancem je mogao taktički bolje odraditi, od početka borbe je bio dominantniji, no za pobjedu je ipak trebao biti malo aktivniji i brži.

 

🇭🇷 Bravo dečki! 🇭🇷

Idemo dalje, samo jako! 💪😁🥋

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.