SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (Zagreb, 16.2.2019.)

novosti i novija događanja

SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (Zagreb, 16.2.2019.)

SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE (Zagreb, 16.2.2019.)

Na ovogodišnjem seniorskom prvenstvu, naši su seniori osvojili 4 medalje!

VESNA BELJIĆ (-63 kg) osvojila je 2.mjesto! Nakon nekoliko godina izbivanja s natjecateljske scene, naša trenerica je pokazala svoju kvalitetu. Vesna je u prvoj borbi ipponom pobijedila Kopčić (Vinkovci). U polufinalu je gušenjem pobijedila Pašić (Zagreb). U finalu je u golden score-u izgubila na tri shida od Oberan (Župa Dubrovačka). 
Ponosni smo na sve što je pokazala u borbama: znanje, srčanost i borbeni duh.

DENIS BELJIĆ (-90 kg) osvojio je 2.mjesto.
U prvom kolu na tri shida je pobijedio Kvesića (Zagreb). U drugoj borbi ipponom je pobijedio Karnasa (Pinky), a u polufinalu na wazaari Tihija (Pinky). U finalnoj borbi izgubio je na 2 wazaarija od Jerkunice (Dalmacijacement). Denis je i dalje u vrhu hrvatskog juda, što svojim trudom, odricanjem i upornošću zaslužuje.

LUKA ŠUNJIĆ (-66 kg) osvojio je 3.mjesto.
Ipponom je pobijedio Skelina (Kaštela) i wazaarijem Tomaša (Student). Za finale je izgubio od Perića (Mladost, Osijek), dok je u borbi za broncu brzim ipponom pobijedio Kalikstu (Zagreb).

MIHAEL TOPOLOVEC (-90 kg) osvojio je 3.mjesto.
u prvom kolu na dva wazaarija pobijedio je Malovana (Student). U drugoj borbi ipponom je pobijedio Parčinu (Pujanke). U četvrtfinalu izgubio je od Jelače (Zagreb) i ušao u repasaž. Pobijedio je Barešića (Rijeka), klupskog kolegu Međugorca i za 3.mjesto Tihija (Pinky).

HANA TOMAS-KOSIJER (-63 kg) osvojila je 5.mjesto.
Izgubila je od Oberan (Župa Dubrovačka), koja je na kraju dana osvojila kategoriju i za 3.mjesto bolja od Hane bila je Pašić (Zagreb).

JOSIP MIHAEL MEĐUGORAC (-90 kg) osvojio je 7.mjesto.
Pobijedio je Korena (Pinky) ipponom, a za polufinale izgubio od Jerkunice (Dalmacijacement). U repasažu je pobijedio Vukičevića (Student), a izgubio od našeg Topolovca, čime se morao zadovoljiti 7.mjestom.

BORNA IVOŠEVIĆ (-81 kg) osvojio je 9.mjesto.
U prvoj borbi pobijedio je Dusparu (Pinky), a u četvrtfinalu je izgubio od Družete (Istarski borac). U repasažu je vodio Milina na wazaari, no nije uspio zadržati prednost do kraje, te je izgubio borbu.

MARKO BOSAK (-73 kg) u prvoj borbi je ipponom pobijedio Mandekića (Centar), dok je u drugoj borbi izgubio na polugu od Jurkovića (Profectus). Jurković nije ušao u polufinale, čime je Marko ostao bez repasaža. S obzirom da je prva godina juniora, zadovoljni smo njegovim nastupom i vjerujemo da će u narednim godinama rezultati biti znatno bolji.

Čestitamo svima!

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.