KOROŠKA OPEN (Slovenija, 20.-21.10.2018.)

novosti i novija događanja

KOROŠKA OPEN (Slovenija, 20.-21.10.2018.)

KOROŠKA OPEN (Slovenija, 20.-21.10.2018.)

Na ovogodišnjem Koroška Openu nastupilo je oko 500 judašica i judaša iz 77 klubova cijelog svijeta.

PETAR KRIŠTOFIĆ osvojio je 5.mjesto u kategoriji U16, -60 kg! U prvoj borbi pobijedio je Ohnisku (CZE). U drugom kolu izgubio je od Liparda(EST), kasnije pobjednika kategorije. U repasažu je bio bolji od našeg Ante Ivana Begića, zatim u dvije teške borbe pobjedama u zlatnom bodu nad Lewisom (ISR) i Schandlom (AUT), došao je u borbu za broncu. Maleš (SRB) uspio je nametnuti svoj gard i baciti Petra na ippon. Jako smo zadovoljni Petrovim nastupom! 4 pobjede i 2 poraza na tako jakom turniru dokaz su da se Petar vraća u punom svjetlu, da je ozljeda iza njega i možemo očekivati da će se brzo vratiti u odličnu formu.

ANTE IVAN BEGIĆ u istoj kategoriji izgubio je od Liparda (EST) i u repasažu od našeg Petra. Ante je dao dobar otpor protivnicima, ali godinu dana je mlađi i nešto fizički slabiji, što je presudilo u borbama. Kroz godinu dana će znatno napredovati i vjerujemo da će rezultati biti bolji.

NIKOLA GRŠETIĆ (ista kategorija) izgubio je u prvom kolu od Austa (AUT) na polugu i ostao bez repasaža. Tijekom borbre je bio aktivniji od Austrijanca, dobro kontrolirao gard, no jedna neopreznost u parteru izbacila ga je iz daljnjeg natjecanja.

VID BABIĆ i BRUNO CAPAN borili su se u uzrastu U18, -81 kg.

VID je u prvoj borbi izgubio od Bartoka (HUN), a u repasažu od Miyare (ISR).
BRUNO je izgubio od Sobote (CZE) i Veselog (KOS).
Obojica su dobro radili borbe, čvrsto i strpljivo pripremali napade, no nisu uspjeli baciti nešto bolje i starije protivnike. Obojica su vrijedni, napreduju u tehnici i bez straha se bore sa starijima od sebe. Bruno je sam odabrao nastup u kadetima, iako je mlađi kadet, kako bi kroz borbe s jačim protivnicima još brže napredovao.

Čestitamo svim našim dečkima!

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.