EJU kadetski kup (17.11.2018., Györ, HUN)

novosti i novija događanja

EJU kadetski kup (17.11.2018., Györ, HUN)

EJU kadetski kup (17.11.2018., Györ, HUN)

Na europskom kupu za kadete, koje je održano od 17. do 18. studenog u mađarskom Györu, nastupila su dva naša natjecatelja.

PETAR KRIŠTOFIĆ nastupio je u kategoriji -60 kg. Izgubio je u prvom kolu od Kovacsa (HUN) i ostao bez repasaža. Pero je čvrsto krenuo u borbu, imao je više dobrih napada od protivnika, no pao je na dvije kontre i tako ispao iz natjecanja. Još nedostaje sigurnosti i brzine, ali zadovoljni smo nastupom. Idemo dalje još jače! Dvije kadetske sezone su pred njim u kojima očekujemo značajan napredak.

Drugog dana natjecanja borio se naš BRUNO CAPAN u kategoriji -81 kg. U prvom kolu bio je slobodan i čekao pobjednika između Panaitea (ROU) i Shapovalova (UKR), gdje je pobijedio Ukrajinac. Bruno je odlučno krenuo u borbu te natjerao Shapovalova na dva shida. Nakon više od dvije minute borbe, Ukrajinac je uspio nametnuti bolji gard iz kojeg Bruno nije uspio zablokirati protivnikov prvi pravi napad i Bruno je pao na ippon. Iako je izgubio, odradio je borbu na visokom nivou. Vjerujemo da je svjestan svoje kvalitete i na korak je do značajnijih rezultata.

U periodu 19.-20.11.2018. naši su natjecatelji sudjelovali i na trening kampu na kojem je ostalo jako puno boraca iz Austrije, Bugarske, Češke, Francuske, Litve, Njemačke, Nizozemske, Poljske, Rumunjske, Slovačke, Švedske, Mađarske i Hrvatske. Na ovaj su način naši borci, Petar i Bruno, imali priliku trenirati s najboljima u Europi. Vjerujemo kako će na ovaj način, uz dosadašnju predanost i rad na treninzima, imati priliku još više napredovati. Bravo dečki!

 

 

 

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.