Događanja i aktivnosti od svibnja do kolovoza 2020.

novosti i novija događanja

Događanja i aktivnosti od svibnja do kolovoza 2020.

Događanja i aktivnosti od svibnja do kolovoza 2020.

Epidemiološka situacija privremeno nam je odgodila judo turnire. No, nismo stali. Osvrnuli smo se nekim drugim aktivnostima koje su nam pomogle da budemo još bolji i jači te da spremni dočekamo nova natjecanja.

Tako su naši judaši u nekoliko mjeseci odradili zanimljive treninge boksa kako bi dodatno poboljšali svoju koordinaciju, brzinu i snagu. Učili su malo i o načinima poboljšanja koncentracije i opuštanja, što nam je jako važno za nošenje sa stresnim situacijama (kako na strunjači, tako i u svakodnevnom životu). Kad nam je situacija dozvolila, jedan dio starije ekipe odradio je pripreme hrvatske judo reprezentacije u Poreču, dok su mlađi natjecatelji sudjelovali na zajedničkim judo treninzima s JK Zagreb, JK Panda te JK Profectus. Sve u svemu, ovi su treninzi pomogli našim natjecateljima da zadrže formu, ali i motivaciju u periodu bez natjecanja.

Par mjeseci nam je prošlo bez judo turnira. Bez tog poznatog adrenalina, novih iskustava s tatamija, ali i onog prijeko potrebnog zajedništva s kojim se susrećemo na svim judo turnirima.
Ali nismo stali, trenirali smo i dalje, radili smo na sebi, skupljali nova znanja.

Zbog toga, jako nas veseli nova natjecateljska sezona! :)

Add comment


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.